Over ons

Onze diensten bestaan uit het verzorgen van trainingen en leveren van kwaliteitsproducten op het gebied van redding en veiligheid. De producten die wij leveren, worden met zorg samengesteld en eerst door ons en anderen organisaties beproeft op kwaliteit en functionaliteit. Tot onze klantenkring behoren o.a. verschillende Veiligheidsregio’s en organisaties zoals Veiligheidsregio Gelderland Midden, Brandweer Brabant-Noord, Veiligheidsregio Limburg noord, Hoogheemraadschap, Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland, De Reddingsbrigade, EHBO verenigingen en Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek etc.

Ons bedrijf onderscheidt zich door het bieden van een goede service en kwaliteit door middel van een uitgebreid netwerk aan leveranciers en gekwalificeerde medewerkers met expertise. Omdat wij zelf in de praktijk opereren blijven wij up to date, zo weten wij wat er wordt verlangt van mens en materiaal.

Wij werken samen met Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard. Op deze unieke traininglocatie op het gelijknamige industriepark kunnen wij u op een kwalitatief hoog niveau een verscheidenheid aan trainingen aanbieden. Dit trainingscentrum beschikt over de faciliteiten om situaties zeer realistisch na te bootsen. Zo traint u met een focus op de praktijk.

Wij zijn aangesloten bij DAN
DAN cursussen zijn ontwikkeld door medisch specialisten, onderwijsdeskundigen en professionals uit de praktijk.

We zijn aangesloten bij het NIKTA , dat is het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg Training & Advies.

Wij zijn uw partner in veiligheid!

Onze merken

Deel met uw netwerk

[/section]