Laatste nieuws Resqprotec

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Resqprotec-Safety
544
Resqprotec-Safety

Resqprotec-Safety

Rescue & Safety solutions

2 weeks ago
Resqprotec-Safety

Sinds kort trainen wij de medewerkers van RAVON. RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt.
De medewerkers van ROVON zijn dagelijks werkzaam op het water. In deze cursus staat de risico-inventarisatie en het leren omgaan met de mogelijke risico’s centraal. Met als doel om het risicobewustzijn en de zelfredzaamheid van de medewerkers te vergroten.
www.ravon.nl/
... Bekijk meerBekijk minder

Sinds kort trainen wij de medewerkers van RAVON. RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt. De medewerkers van ROVON zijn dagelijks werkzaam op het water. In deze cursus staat de risico-inventarisatie en het leren omgaan met de mogelijke risico’s centraal. Met als doel om het risicobewustzijn en de zelfredzaamheid van de medewerkers te vergroten. https://www.ravon.nl/
3 weeks ago
Resqprotec-Safety

Dit weekend hebben wij samen getraind met de schippers van het brandweerkorps Heerde. Tijdens de training werd ruim aandacht besteed aan diverse praktische onderdelen en procedures die gebruikt kunnen worden bij het redden van drenkelingen, waardoor de schipper veiliger en effectiever met zijn bemanning kan optreden. ... Bekijk meerBekijk minder

Dit weekend hebben wij samen getraind met de schippers van het brandweerkorps Heerde. Tijdens de training werd ruim aandacht besteed aan diverse praktische onderdelen en procedures die gebruikt kunnen worden bij het redden van drenkelingen, waardoor de schipper veiliger en effectiever met zijn bemanning kan optreden.
1 month ago
Resqprotec-Safety

Dit weekend zijn alle leden van het RYCB-RACE & RESCUE geslaagd voor hun certificaat “Oppervlakteredder”
Het RYCB-RACE & RESCUE is onderdeel van de ‘Yacht Club Royal België’ en is een van de hoekstenen van watersport- evenementen in België. Dit team zorgt voor veiligheid op en rond het water!
... Bekijk meerBekijk minder

1 month ago
Resqprotec-Safety

Vandaag oefenden wij weer samen met de collega’s van K3Delta. In de deze training stond het gebruik van verschillende reddingsmiddelen centraal. ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag oefenden wij weer samen met de collega’s van K3Delta. In de deze training stond het gebruik van verschillende reddingsmiddelen centraal.

Comment on Facebook

Goed bezig mannen 💪💪💪

Bekijk meer

Deel met uw netwerk