Laatste nieuws Resqprotec

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Resqprotec-Safety
541
Resqprotec-Safety

Resqprotec-Safety

Rescue & Safety solutions

1 week ago
Resqprotec-Safety

Ondanks de vrieskou draaiden we samen met de collega's van brandweer Gorssel en Zutphen een mooie oefendag op de IJssel! ... Bekijk meerBekijk minder

Ondanks de vrieskou draaiden we samen met de collegas van brandweer Gorssel en Zutphen een mooie oefendag op de IJssel!
2 weeks ago
Resqprotec-Safety

Het personeel van Martens en van Oord volgde deze week bij ons de veiligheidstraining 'Veilig werken langs en op het water'.
Het internationale bedrijf Martens en Van Oord is meer dan 35 jaar toonaangevend in de grond-, weg- en waterbouw. De werkzaamheden vinden grotendeels vanaf het water plaats. Veilig werken langs en op het water begint met bewustwording en kennis van de risico’s. Deze praktische en theoretische training voorziet de medewerkers van deze kennis en inzichten.
... Bekijk meerBekijk minder

Het personeel van Martens en van Oord volgde deze week bij ons de veiligheidstraining Veilig werken langs en op het water.Het internationale bedrijf Martens en Van Oord is meer dan 35 jaar toonaangevend in de grond-, weg- en waterbouw. De werkzaamheden vinden grotendeels vanaf het water plaats. Veilig werken langs en op het water begint met bewustwording en kennis van de risico’s. Deze praktische en theoretische training voorziet de medewerkers van deze kennis en inzichten.
2 months ago
Resqprotec-Safety

Brandweer Midden- en West-Brabant is weer vier OVR instructeurs rijker. Na twee intensieve trainingsdagen zijn de vier deelnemers vandaag geslaagd voor het examen Oppervlakteredding instructeur
Jeroen, Wiebo, Mathijs en Bart Gefeliciteerd namens de collega's van Resqprotec!
... Bekijk meerBekijk minder

Brandweer Midden- en West-Brabant is weer vier OVR instructeurs rijker. Na twee intensieve trainingsdagen zijn de vier deelnemers vandaag geslaagd voor het examen Oppervlakteredding instructeurJeroen, Wiebo, Mathijs en Bart Gefeliciteerd namens de collegas van Resqprotec!

Comment on Facebook

Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd toppers

2 months ago
Resqprotec-Safety

Deze week verzorgde wij een training voor de medewerkers van het ILT.
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) houdt toezicht op de wijze waarop Rijkswaterstaat en aannemers haar eigen weg- en waterbouwwerken uitvoert. Het werkterrein van het ILT ligt vaak langs en op het water. Tijdens deze training werd uitgebreid aandacht besteed aan de veiligheidsmaatregelen,
risico-inventarisatie, gebruik en werking van het reddingsvest en eerste hulpverlening bij een te water geraakte collega.
... Bekijk meerBekijk minder

Deze week verzorgde wij een training voor de medewerkers van het ILT.De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) houdt toezicht op de wijze waarop Rijkswaterstaat en aannemers haar eigen weg- en waterbouwwerken uitvoert. Het werkterrein van het ILT ligt vaak langs en op het water. Tijdens deze training werd uitgebreid aandacht besteed aan de veiligheidsmaatregelen, risico-inventarisatie, gebruik en werking van het reddingsvest en eerste hulpverlening bij een te water geraakte collega.
Bekijk meer

Deel met uw netwerk