Laatste nieuws Resqprotec

Resqprotec-Safety
Resqprotec-Safety1 week ago
Dit weekend oefenden we samen met de brandweerhulpbootteams van Brandweer Brabant Noord en Limburg Noord. EHBO voor drenkelingen en de MOB (man overboord) procedure stonden hier centraal. Deze interregionale training bood een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.
Resqprotec-Safety
Resqprotec-Safety2 months ago
RESQPROTEC werkt samen met de GKB groep!
De GKB GROEP is o.a. specialist in het bouwen van bruggen en het baggeren van alle typen watergangen. Een sterke veiligheidscultuur heeft invloed op ieder aspect van de organisatie; van het beleid en procedures tot aan motivatie en trainen van specifieke medewerkers. De GKB GROEP investeert in veiligheid en biedt daarom de medewerkers een veiligheidscursus aan. De cursus ''werken langs de waterkant'' is voor alle medewerkers van bedrijven rond, langs en op het water.
Resqprotec-Safety
Resqprotec-Safety3 months ago
Vandaag weer een leerzame training voor de Oppervlakteredders van Eibergen met ondersteuning van de Brandweerhulpbootbemanning van Zutphen. Tevens dank aan de collega's van de Reddingsbrigade Apeldoorn die het afgelopen jaar zorgde voor de veiligheid en ondersteuning tijdens onze trainingen.

Team Resqprotec wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2024 !
Resqprotec-Safety
Resqprotec-Safety4 months ago
Ondanks de vrieskou draaiden we samen met de collega's van brandweer Gorssel en Zutphen een mooie oefendag op de IJssel!
Resqprotec-Safety
Resqprotec-Safety4 months ago
Het personeel van Martens en van Oord volgde deze week bij ons de veiligheidstraining 'Veilig werken langs en op het water'.
Het internationale bedrijf Martens en Van Oord is meer dan 35 jaar toonaangevend in de grond-, weg- en waterbouw. De werkzaamheden vinden grotendeels vanaf het water plaats. Veilig werken langs en op het water begint met bewustwording en kennis van de risico’s. Deze praktische en theoretische training voorziet de medewerkers van deze kennis en inzichten.
Resqprotec-Safety
Resqprotec-Safety5 months ago
Brandweer Midden- en West-Brabant is weer vier OVR instructeurs rijker. Na twee intensieve trainingsdagen zijn de vier deelnemers vandaag geslaagd voor het examen Oppervlakteredding instructeur
Jeroen, Wiebo, Mathijs en Bart Gefeliciteerd namens de collega's van Resqprotec!

Deel met uw netwerk